Bestilling

I er velkomne til at ​​ringe​​ og få en tid til et uforpligtende tilbud, eller et forslag til din personlige fest.

Selskabslokaler eller bestil diner transportable til festen

Velkommen hos Under Bøgen, hvor vi udlejer møde- og selskabslokaler samt tilbyder diner transportable og mad ud af huset til blandt andet Viborg, Skive og Holstebro. Vi laver maden, og I vælger selv, om festen skal holdes hjemme eller i vores selskabslokaler.

Gode faciliteter med god komfort i vores selskabslokaler

Vi byder på gode faciliteter med gode udendørsarealer. Her er rigtigt godt for blandt andet familier med børn. Dertil kommer, at vores møde- og selskabslokaler har en god komfort. Vi lejer også gerne service ud, og der er adgang til køkken og opvask.

Vi tilbyder god gammeldags mad, men vi har også tapas-buffeter. Vi laver i det hele taget alt, hvad kunderne har lyst til. Du ringer blot, og så kommer vi gerne med forslag. Vi laver også gerne særarrangementer ud af huset såsom konfirmationer, bryllupper og fødselsdage, hvis I ikke ønsker at benytte vores selskabslokaler.

Her på hjemmesiden kan du se lidt fra vores store og righoldige menukort, men vi laver hellere god mad og gode fester end hjemmesider. Derfor er det ikke sikkert, at hjemmesiden er 100 procent opdateret. ​​

Det vil glæde os at hjælpe jer til en god fest

Du kan læse mere om lokalerne her, men du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores selskabslokaler og diner transportable. Du er altid velkommen til at få en uforpligtende snak om tingene. 

Du kan ringe til os på telefon 21 77 87 24 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på kirja@under-boegen.dk.

​​FIRMA

Under Bøgen

CVR: 29985901​

​​Adresse

​​Kontakt

​​Tlf.: ​21 77 87 24
E-mail: kirja@under-boegen.dk

​​Kontrolrapport