Åbningstider​

Mandag til Fredag har vi åbent fra klokken 08.00 til 15.00

Vi holder lukket hele juli, uge 42, uge 7, jul, nytår og påske.

Bestilling

​Vi har ofte så travl i weekenden at vi ikke kan modtage bestilling. 

​Man kan dog altid sende en mail eller indtale en besked.

Oplysninger om allergener og ingredienser i maden - Ring til os, vi har svar på det!

Mad ud af huset og hjælp til servering

​Hos Under Bøgen er gammeldags og moderne mad ud af huset vores speciale, og vi bringer gerne til blandt andet Viborg, Skive og Holstebro. Du kan også bestille hjælp til serveringen og i køkkenet, men vores mad ud af huset er klar til at blive serveret på bordet.

Pynter og tilretter mad ud af huset efter anledning

Vi har flere års erfaring med mad ud af huset, og vores mål er, at alle skal have en positiv oplevelse - både vært og gæst. Derfor har vi spændende og lækre retter med flot pynt. Vi er gode til at tilrette en menu til publikum, og vi tilpasser stilen, så det passer til for eksempel en familiefest eller et fint bryllup.

Vores priser er baseret på minimum 20 kuverter, og at du bestiller en 3-retters menu. Der beregnes et mindre tillæg, hvis I kun ønsker 1 eller 2 retter, og hvis I skal blive mætte.

Du skal returnere den lånte emballage i rengjort stand inden 5 dage fra levering eller afhentning, og bortkommet eller ødelagt service afregnes efter kostpris. Alle vores priser er inklusive moms, og betaling sker ved levering eller afhentning. Husk at levering skal aftales specifikt.

Vi kan aftale, at vi sender køkkenhjælp med ud, når I bestiller mad ud af huset til større arrangementer.

​Ring til os for at bestille diner transportable

Du er velkommen til at høre mere om vores diner transportable. Du kan ringe på telefon 21 77 87 24 for at tale om din ønsker til mad ud af huset Eller du kan sende en e-mail til kirja@under-boegen.dk.​

​Firmainformation

​Under Bøgen

CVR: 29985901

​Adresseinformation

Kontaktinformation

Kontrolrapport